beeld: unsplash.com


Kinderyogales: Spelenderwijs aan de slag met ontspannende, actieve en creatieve oefeningen

Even mogen “zijn”, dat is wat ik de kinderen wil bieden tijdens kinderyoga. Even geen verwachtingen of verplichtingen maar op spelenderwijs ontladen en tot jezelf mogen komen. Dagelijks worden kinderen overspoeld met allerlei prikkels. Ze moeten naar school, zitten vaak op een sportclubje, kijken televisie of spelen iets op een spelcomputer. Het kind staat altijd maar “aan” en is continue bezig met het verwerken van informatie. Tijdens de kinderyogales gaan we leren om dingen los te laten, te ontspannen en in balans te komen. Daardoor zal het kind beter in zijn vel zitten, meer zelfvertrouwen krijgen en beter om kunnen gaan met stress.


Voor wie 

De lessen worden aangeboden voor kinderen in de leeftijdsgroep 5 t/m 8 en 9 t/m 12 jaar. Maar wil je dolgraag samen met iemand naar yoga die wat jonger of ouder is dan kunnen we in overleg kijken wat mogelijk is. Om de kinderen voldoende aandacht te kunnen geven, bestaat de groep uit maximaal 8 kinderen.


Wanneer

De lessen vinden plaats op donderdagmiddag:
Leeftijdsgroep 5 t/m 8 jaar: 15.30 – 16.30 uur
Leeftijdsgroep 9 t/m 12 jaar: 16.30 – 17.30 uur


Kosten

Leskaart 7 lessen € 52,50


Opbouw van de kinderyogales

Gaan we met zijn allen uitwaaien op strand? Zullen we gaan wandelen door de jungle? Of neem je ons mee op avontuur in jouw geheime hut? Elke les staat in teken van een ander thema. Spelenderwijs gaan we aan de slag met ontspannende, actieve en creatieve oefeningen. Zo is er ruimte voor ieder kind om aan het woord te zijn, gaan we ontladen op muziek, oefenen we yogahoudingen, keren we in onszelf tijdens een meditatie en sluiten we de les op creatieve wijze af. Verder gaan we aan de slag met positieve affirmaties, visualiseren, zingen, lezen en onderlinge kindermassage.

Over Leandra

De kinderyoga lessen worden gegeven door Leandra Schoenmakers. Een kinderyoga les van Leandra is meer dan alleen yoga. Tijdens de les wordt er ook aandacht besteed aan mediteren, visualiseren, energiewerk, edelstenen, coachen en creativiteit.

Leandra Schoenmakers

docent

Opgeven voor de cursus kan rechtstreeks bij Leandra:

info@leandraschoenmakers.com
06 51 02 20 65

nadere informatie: www.leandraschoenmakers.com


Zie ook

Cabaret cursus

Cabaret cursus

Yoga in de vesting

Yoga in de vesting